Partner related news

20 April 2017

Paper, cardboard and plastic products that ‘talk’!

CAPID Tokens consortium plans to develop technology that could bring wireless communication to millions of everyday objects.

Read more

4 January 2017

LindaCare expands its operations to the USA

Building on European success, leading remote patient monitoring company expands to the USA to provide local support following substantial interest in its solutions.

Read more

8 December 2016

Start-up BuildEye komt sterk uit de steiger met innovatief communicatieplatform voor de bouwsector

De Vlaamse start-up BuildEye die een online communicatieplatform voor de bouwsector ontwikkelt, krijgt de steun van Startit@KBC en imec.istart en trekt risicokapitaal aan uit de bouwsector. Het jonge bedrijf wist in 6 maanden tijd meer dan 100 toonaangevende bouwprofessionals uit België en Nederland op de testversie van het BuildEye platform aan te sluiten en haalde een eerste groot order binnen van Dewaele Houtskeletbouw.

Read more

6 December 2016

Dialysecentra AZ Sint-Lucas Gent volledig papierloos dankzij innovatieve mobiele applicatie

Typework - een Vlaamse start-up uit het iStart-portfolio van imec - werkte gedurende twee jaar in nauwe samenwerking met AZ Sint-Lucas in Gent aan een oplossing om de workflow en communicatie in de dialysecentra van het ziekenhuis te verbeteren. Sinds enkele maanden wordt het eindresultaat van deze samenwerking - het innovatieve product NephroFlow - dagelijks gebruikt op de dienst.

Read more

14 November 2016

‘Homeflow’ van Antwerpse start-up Minze maakt het urologen mogelijk om patiënten thuis te diagnosticeren en op te volgen

Eerste oplossing die gebruikt kan worden door mannen, vrouwen én kinderen verzamelt thuis meerdere precieze en objectieve urinemetingen; artsen kunnen tijdens consultaties focussen op patiënt en behandeling.

Read more

2 November 2016

Primeur: sympl lanceert eerste talentbot om te solliciteren via Facebook

HR-tool combineert automatisatie met menselijke recruiters voor de juiste match. sympl is de eerste oplossing om binnen Facebook te rekruteren of werk te zoeken. Via de talentbot (een volledig geautomatiseerd chat systeem) kunnen werkzoekenden op elk moment solliciteren. Ze worden gescreend en krijgen snel feedback - en dit allemaal binnen Facebook Messenger.

Read more

4 October 2016

Vlaamse start-up Smash It! voegt sociale speldimensie toe aan tablet

De Vlaamse start-up Smash It! introduceert vandaag een innovatief spelconcept waardoor de tablet niet langer louter een digitaal toestel voor persoonlijk gebruik is, maar het bruisende, sociale en interactieve hart van de huiskamer wordt. Met Smash It! zet je thuis immers in een handomdraai een quiz op die even spannend is als de Slimste Mens, even amusant als Blokken en nog gezelliger dan de Pappenheimers. Al wat je daarvoor nodig hebt, zijn Smash It’s speciaal ontworpen, draadloze knoppen en een tablet, tv of ander smart device. Sinds gisteren loopt er een crowdfundingcampagne om de quizknoppen effectief naar de markt te brengen.

Read more