Junior Campaigner

Gent - Sales & marketing
|
More than two weeks ago

Je verwelkomt ‘de klant’ in onze proeftuin om de nieuwste innovaties te ontdekken en te beoordelen om zo samen met imec vorm te geven aan de toekomst.

Apply for this job

Junior Campaigner

Imec

​Imec is ’s werelds toonaangevende onderzoeks- en innovatiecentrum op het vlak van nano-elektronica en digitale technologie. De combinatie van onze voortrekkersrol in microchiptechnologie en onze software- en ICT-expertise maakt ons uniek. Imec beschikt over een unieke infrastructuur en een lokaal en internationaal ecosysteem van partners in diverse sectoren. Samen werken we aan baanbrekende innovatie in toepassingsdomeinen zoals gezondheidszorg, slimme steden en mobiliteit, logistiek en Industrie 4.0 en energie.

Imec is een vertrouwde partner van bedrijven, start-ups en universiteiten, en brengt bijna 3.500 topwetenschappers uit meer dan 70 landen samen. Imec heeft zijn hoofdzetel in Leuven en R&D-groepen die verspreid zijn over een aantal Vlaamse universiteiten, in Nederland, Taiwan, de VS, China, en kantoren in India en Japan. Om imec’s positie als topspeler te blijven versterken zijn we op zoek naar die gepassioneerde talenten die het verschil maken! Zo zijn we vandaag op zoek naar een gedreven Junior Campaigner.

De functie

Bij imec.livinglabs draait alles rond onderzoeksprojecten waarbij de eindgebruikers van toekomstige innovaties, gewone mensen zoals je buurman of je oma, centraal staan. We betrekken hen in de ontwikkeling van innovaties door te peilen naar hun mening, samen te ‘brainstormen’ of dingen uit te testen.   
Als junior campaigner werk je in een team van campaigners, maar beheer je je eigen projecten van A tot Z . Je staat daarbij in voor het rekruteren van het juiste profiel gebruiker en vervolgens voor de ondersteuning van de deelnemers doorheen het ganse onderzoekstraject. Dit doe je door middel van goede communicatie en praktische ondersteuning. Je werkt hiervoor nauw samen met de gebruikersonderzoekers die aan de projecten verbonden zijn.
Je verzorgt de praktische organisatie van groepsgesprekken of tests die af en toe ook ’s avonds of in het weekend doorgaan en dit verspreid over het land.  Je bent zelf aanwezig bij deze gesprekken om zeker te zijn van het vlekkeloze verloop ervan. Je zorgt ervoor dat mensen zo fijn mogelijk kunnen deelnemen aan de verschillende panelacties. 
Als junior campaigner beheer je alle gegevens van de deelnemers en bewaak je hun privacy. Je zorgt voor een confidentiële behandeling van persoonsgegevens.
Je houdt de website inhoudelijk up-to-date zodat deze een meerwaarde is voor de bezoeker.
De functie wordt afwisselend vervuld vanuit de kantoren in Gent en Antwerpen waarover het imec.livinglabs team verspreid zit.     

Jij

Je begrijpt het nut van mensen te betrekken bij de innovaties van de toekomst.
Je weet hoe innovatie aantrekkelijk te maken, zelfs voor mensen met angst voor de USB poort, want naast mensenkennis heb je ook een vlotte pen en een grote taalgevoeligheid. 
Nederlands beheers je perfect en een zeer goede kennis van het Engels is een troef.
Duidelijk informeren en communiceren is voor jou vanzelfsprekend.
Je weet van aanpakken wanneer er iets moet georganiseerd worden.
Je blijft mensen motiveren ook wanneer het moeilijk gaat. 
Onverwachte wendingen in een project beschouw je als een uitdaging. Je bewaart je ‘koel’ tot je de gepaste oplossing of alternatief gevonden hebt. 
Je stelt je gezond kritisch op tegenover je collega’s en geeft constructieve feedback waar nodig. 
Wanneer gegevens van mensen moeten worden beheerd in een spreadsheet of database, ga je daar correct en veilig mee om. Je hebt alvast een goede kennis van Excel.
Je weet hoe belangrijk een correcte administratie is voor een vlotte werking en motiveert jezelf en je collega’s om je op dit vlak aan de afspraken te houden. 
Een eerste werkervaring die kan aantonen dat je vlot en zelfstandig kan werken is een troef.
Je werkt en denkt op bachelor niveau.    

Wij

In ruil voor jouw talent, passie en expertise kom je terecht in een multicultureel en hoogtechnologisch bedrijf, waar de uitdagingen voor het grijpen liggen. Onze flexibele, vooruitstrevende en informele werkomgeving biedt jou een waaier aan mogelijkheden om initiatieven te nemen en verantwoordelijkheden te tonen. Dit is jouw opportuniteit om bij te dragen aan technologie die de maatschappij van morgen zal bepalen. imec steunt en begeleidt je hierbij; niet alleen met woorden, maar met daden. Via imec.academy, ‘onze corporate university’, investeren wij actief in het verder ontplooien van onze medewerkers en verzekeren wij op die manier jouw technische en persoonlijke groei.
Jouw waardevolle bijdrage en die van jouw collega’s maakt van imec een topspeler in zijn domein. Jouw energie en inzet wordt dan ook geapprecieerd in een aantrekkelijk marktconform loon aangevuld met talrijke voordelen, zoals het een wereldspeler betaamt.

Apply for this job