Ben jij iemand die dagelijks rookt? En ben je geïnteresseerd om via sensoren meer bewust te worden van jouw rookgedrag? Lees dan zeker verder!

De bedoeling van deze studie is om rookgedrag in de real-life omgeving beter te begrijpen. Het uiteindelijke doel is dan om aan de hand van die data te voorspellen wanneer de sterke drang naar roken opkomt en om daar preventief op in te spelen.

Tijdens deze studie zal je gevraagd worden om gedurende één maand een polsband te dragen, een elektronische aansteker te gebruiken en vragen te beantwoorden via een app op je smartphone. Daarnaast zal je ook gedurende 5 dagen een sensor op je borst dragen.

Zowel bij de start als op het einde van de studie zal je één keer naar Leuven of Gent moeten komen voor een gesprek en het ophalen/terugbrengen van de sensoren. Het eerste gesprek kan op 22, 23 of 24 januari in De Krook in Gent of op 25 of 26 januari in de imec Tower in Leuven.

Je kan je hieronder kandidaat stellen. Voor jouw deelname zal je ook financieel beloond worden met een Bol.com-bon t.w.v. 40 euro.

Ja, ik stel me kandidaat!

Meer info en deelnemen

This website uses cookies for analytics purposes only without any commercial intent. Find out more here.

Accept cookies