Mobiliteitsplatform Antwerpen

Efficient van A naar B in één applicatie.

Hoe geraak jij van A naar B in Antwerpen? Is de tram of bus de goedkoopste manier? Kan je er op vier wielen op tijd geraken? Of is de Vélo toch de snelste?

Zou het niet handig zijn om alle opties op één duidelijk platform voorgeschoteld te krijgen?

Deze tool vertelt jou exact of een taxi, bus, tram of autodelen … jou het snelst brengt naar waar je moet zijn, bovendien kan je onmiddellijk boeken en betalen.

Meebouwen aan de applicatie kan tijdens één of meerdere van deze stappen, waar jij je het beste bij voelt.

  1. De vragenlijst: jouw mening telt! Vul de vragenlijst in en maak kans op een van de cadeaubonnen t.w.v. €50 en €100! Via de vragenlijst kan je jouw noden delen.
  2. De proef: je kan op donderdag 18 of vrijdag 19 januari 2018 in Antwerpen deelnemen aan deze test! Van A naar B via de gemaakte suggesties van de applicatie. Voor jouw deelname ontvang je een bon van Bol.com t.w.v. €25!
    Schrijf je hier in voor de proef.
     
  3. De grootschalige veldtest: in februari test je de applicatie gedurende enkele weken. We installeren de app samen op het fameuze kick-off event met hapjes en drankjes op woensdagavond 7 februari 2018 te Antwerpen. Voor jouw deelname ontvang je een bon van Bol.com t.w.v. €25!
    Zet deze datum met stip in jouw agenda en meldt je hier aan als enthousiaste testen.

Gebruik je verschillende vervoersmiddelen om in de stad te geraken en droom je ervan dat je ze in één applicatie kan connecteren, test mee en kom in 2018 zorgeloos op je werk aan.

Schrijf je dan hier in

This website uses cookies for analytics purposes only without any commercial intent. Find out more here.

Accept cookies