CMOS and beyond CMOS
Discover why imec is the premier R&D center for advanced logic & memory devices. anced logic & memory devices.
Connected health solutions
Explore the technologies that will power tomorrow’s wearable, implantable, ingestible and non-contact devices.
Life sciences
See how imec brings the power of chip technology to the world of healthcare.
Sensor solutions for IoT
Dive into innovative solutions for sensor networks, high speed networks and sensor technologies.
Artificial intelligence
Explore the possibilities and technologies of AI.
More expertises
Discover all our expertises.
Research
Be the first to reap the benefits of imec’s research by joining one of our programs or starting an exclusive bilateral collaboration.
Development
Build on our expertise for the design, prototyping and low-volume manufacturing of your innovative nanotech components and products.
Solutions
Use one of imec’s mature technologies for groundbreaking applications across a multitude of industries such as healthcare, agriculture and Industry 4.0.
Venturing and startups
Kick-start your business. Launch or expand your tech company by drawing on the funds and knowhow of imec’s ecosystem of tailored venturing support.
/Job opportunities/Projectleider installaties en infrastructuur

Projectleider installaties en infrastructuur

Installation, Maintenance and Repair - Leuven | About a week ago

Als projectleider van installaties en infrastructuur beheer en leid je projecten die betrekking hebben op het beheer van de cleanroom zoals complexe toestelinstallaties.

Projectleider installaties en infrastructuur 

Wat ga jij doen

Als projectleider van installaties en infrastructuur beheer en leid je projecten die betrekking hebben op het beheer van de cleanroom zoals complexe toestelinstallaties. Voor deze laatste coördineer je deze installaties van ‘toestelidee’ tot uiteindelijke oplevering van het project en dit binnen de vooropgestelde termijn en binnen budget. Je bent verantwoordelijk voor de planning en de prioriteiten. Je stuurt de onderaannemers dagelijks aan en bewaakt de Hookup installatierichtlijnen op de werkvloer. 

Je bent sterk in peer to peer contacten met engineers van andere afdelingen. Je communiceert sterk, open en proactief over de status van de werkzaamheden, je escaleert tijdig indien noodzakelijk. Je kan vlot om met wijzigingen, tijdsdruk en hebt een hands-on mentaliteit. 
Je hebt een sterke focus op planning, het kostenbeheeraspect en het op punt stellen van de Hookup installatierichtlijnen. Je waakt erover dat werkzaamheden op een verantwoorde en veilige manier gebeuren en stuurt bij indien nodig blijkt. 

Veiligheid is samen met kwaliteit een prioriteit. 
Binnen het departement Facilities and Infrastructure zal je ook ingeschakeld worden in projecten die in ruime zin betrekking hebben op het beheer van de cleanroom.  Je wordt binnen Hookup ingeschakeld in optimalisatie projecten gerelateerd aan contractormanagement.

Wat wij doen voor jou

In ruil voor jouw talent, passie en expertise kom je terecht in een multicultureel en hoogtechnologisch bedrijf, waar de uitdagingen voor het grijpen liggen. Onze flexibele, vooruitstrevende en informele werkomgeving biedt jou een waaier aan mogelijkheden om initiatieven te nemen en verantwoordelijkheden te tonen. Dit is jouw opportuniteit om bij te dragen aan technologie die de maatschappij van morgen zal bepalen. imec steunt en begeleidt je hierbij; niet alleen met woorden, maar met daden. Via imecAcademy, ‘onze corporate university’, investeren wij actief in het verder ontplooien van onze medewerkers en verzekeren wij op die manier jouw technische en persoonlijke groei.  

Jouw waardevolle bijdrage en die van jouw collega’s maakt van imec een topspeler in zijn domein. Jouw energie en inzet wordt dan ook geapprecieerd in een aantrekkelijk marktconform loon aangevuld met talrijke voordelen, zoals het een wereldspeler betaamt.  

Wie ben jij

  • Je hebt een masterdiploma industriële wetenschappen of gelijkwaardig door ervaring.  
  • Je kunt bouwen op reeds enkele jaren relevante technische ervaring in een min of meer gelijkaardige functie. 
  • Kennis van CAD is een troef, maar niet noodzakelijk. 
  • Je werkt proactief met een sterke customer focus en communiceert op een heldere en efficiënte manier, zowel binnen de organisatie als met externe partners.  
  • Je hebt ervaring met projectmanagement en leidt vlot vergaderingen.  
  • Je rapporteert helder en correct en onderscheidt vlot hoofdzaken van bijzaken.  
  • Je bent enthousiast en gedreven.  
  • Je hebt een oplossingsgerichte mentaliteit 
  • Je spreekt vlot Nederlands en Engels.