Technieker EnergyVille II

Genk - Technicians
|
More than two weeks ago

Als Technieker ben je verantwoordelijk voor het onderhoud, de supervisie en de eerstelijnsinterventies van de volledige technische infrastructuur van EnergyVille II - een lab van wereldklasse waar de ontwikkeling van een groene toekomst centraal staat.

Snel solliciteren

De job

Op zoek naar een toffe job? Ben jij één van die mensen met ‘feeling voor techniek’?
Dan bieden we je graag een job aan waarin je instaat voor het operationeel houden en voor eerstelijnsinterventies van alle technische installaties in EnergyVille II. EnergyVille is een initiatief dat uniek is in de wereld; het omhelst het bouwen van een stad in het klein waar de ontwikkeling (en het testen) van duurzame energiesystemen centraal staat. Denk daarbij aan nieuwe generaties zonnepanelen, batterijen, energieopwekkende fietspaden, thermische én elektrische energielabo’s, energienetwerken tussen de gebouwen, …

Jouw takenpakket:

  • Je voert dagelijks controles uit van de technische installaties (lucht en waterbehandelingsinstallaties, koelingssystemen, installaties voor algemene elektriciteitsvoorziening, hoogspanning, regelsystemen, verwarming, veiligheidssystemen, perslucht en gasdistributie, fleswissels).
  • Je staat in voor preventief onderhoud en eerstelijnsinterventies van installaties die wegens technische problemen buiten dienst zijn. Herstellingen gebeuren hierbij zelfstandig of met hulp/raad van een service ingenieur.
  • Je houdt de installaties operationeel aan de hand van verzamelde data (oa. logboek, exaquantum, enz.) en visuele inspecties zodanig dat de nutsvoorzieningen qua hoeveelheid en kwaliteit gewaarborgd blijven. Je voert standaard kwaliteitscontroles uit en je voorziet de nodige systemen van de juiste input.
  • Je bent verantwoordelijk voor een correcte administratieve afhandeling van procedures, vergunningen, ... Bovendien maak je ook deel uit van het interventieteam.
  • Je voert preventief onderhoud uit van gasdetectors, je lost defecten op mbt de gasdetectiesystemen alsook defecten op laagspanning.
  • Je neemt op termijn enkele bijkomende verantwoordelijkheden op mbt toestelinstallaties, HVAC, automatisatiesystemen, warehouse, etc.  

 

Jij

Je hebt een A2 of Bachelor diploma Elektromechanica of Elektriciteit of gelijkwaardig door ervaring.  Een eerste relevante ervaring is vereist (bvb. met meet- en regeltechniek, HVAC, lezen van schakelschema’s, koelinstallaties, enz.). Je hebt ‘passie voor techniek’ en een stevig gevoel voor verantwoordelijkheid. Je energieke, stressbestendige en gedreven instelling zorgen dat je technische problemen aanpakt met een flinke dosis gezond verstand en nauwkeurigheid. Je bent een teamspeler, maar houdt ervan verantwoordelijkheid te hebben en zelfstandig te kunnen werken.

Wij

In ruil voor jouw talent, passie en expertise kom je terecht in een multicultureel en hoogtechnologisch bedrijf, waar de uitdagingen voor het grijpen liggen. Onze flexibele, vooruitstrevende en informele werkomgeving biedt jou een waaier aan mogelijkheden om initiatieven te nemen en verantwoordelijkheden te tonen. Dit is jouw opportuniteit om bij te dragen aan technologie die de maatschappij van morgen zal bepalen. Imec steunt en begeleidt je hierbij; niet alleen met woorden, maar met daden. Via imec.academy, onze ‘corporate university’, investeren wij bijvoorbeeld actief in het verder ontplooien van onze medewerkers en verzekeren wij op die manier jouw technische en persoonlijke groei.
Jouw waardevolle bijdrage en die van jouw collega’s maakt van imec een topspeler in zijn domein. Jouw energie en inzet wordt dan ook geapprecieerd in een aantrekkelijk marktconform loon aangevuld met talrijke voordelen, zoals het een wereldspeler betaamt.

Share this on

Geïnteresseerd in deze job? Laat hier je gegevens achter.

This website uses cookies for analytics purposes only without any commercial intent. Find out more here.

Accept cookies