Training Assistant

Leuven - Finance & HR
|
About a week ago

Zin om deel uit te maken van een boeiend en innovatief L&D team? Word onze nieuwe imec.academy Training Assistant!

Apply for this job

Training assistant

Imec

​Imec is ’s werelds toonaangevende onderzoeks- en innovatiecentrum op het vlak van nano-elektronica en digitale technologie. De combinatie van onze voortrekkersrol in microchiptechnologie en onze software- en ICT-expertise maakt ons uniek. Imec beschikt over een unieke infrastructuur en een lokaal en internationaal ecosysteem van partners in diverse sectoren. Samen werken we aan baanbrekende innovatie in toepassingsdomeinen zoals gezondheidszorg, slimme steden en mobiliteit, logistiek en Industrie 4.0 en energie.

Imec is een vertrouwde partner van bedrijven, start-ups en universiteiten, en brengt bijna 3.500 topwetenschappers uit meer dan 70 landen samen. Imec heeft zijn hoofdzetel in Leuven en R&D-groepen die verspreid zijn over een aantal Vlaamse universiteiten, in Nederland, Taiwan, de VS, China, en kantoren in India en Japan. Om imec’s positie als topspeler te blijven versterken zijn we op zoek naar die gepassioneerde talenten die het verschil maken! Zo zijn we vandaag op zoek naar een gedreven Training Assistant in ons imec.academy team.

Imec.academy (www.imecacademy.be) is enkele jaren geleden opgericht als imec’s corporate university, met de ambitie om ook op het vlak van training en ontwikkeling een internationaal center of excellence uit te bouwen. De combinatie van experts en visionaire sprekers van imec en z'n netwerk, de ultramoderne infrastructuur en de verschillende leervormen maken het simpelweg uniek. Die troeven zorgen voor een perfecte mix om zowel eigen medewerkers als de lokale en internationale industriële en academische wereld te inspireren en te laten groeien naar die wereld van morgen! ​

De functie

Je maakt deel uit het van imec.academy team, dat op zijn beurt onderdeel is van de afdeling Human Resources.Je biedt administratieve en organisatorische ondersteuning aan het imec.academy team. Zo ben je verantwoordelijk voor de praktische organisatie van onze technische trainingsevents waarbij je alles van a tot z regelt en ervoor zorgt dat de events vlekkeloos verlopen. Je staat in voor het inplannen en aankondigen van events, het maken van afspraken met lesgevers, het beantwoorden van vragen van klanten, het beheren van inschrijvingen, het zorgen voor de praktische omkadering en het hosten van deze events. Daarnaast verzorg je de opnames van onze trainingen via onze software en sta je in voor het maken van onze wekelijkse newsflash en het aanpassen van onze website.

Jij

Herken je jezelf in onderstaande eigenschappen? Dan ben jij misschien het nieuwste lid van ons team!

  • Je hebt een Bachelor opleiding en je kan bij voorkeur al ervaring in een sterk organisatorische en administratieve rol voorleggen.
  • Je werkt op een zelfstandige, efficiënte en nauwkeurige manier en bent administratief sterk onderlegd.
  • Je kan correcte prioriteiten stellen, hebt een sterk organisatietalent en kan flexibel omgaan met piekbelasting.
  • Je weet hoe je verschillende soorten computers moet aansluiten (VGA, HDMI, audio,...) en je bent snel weg met technische apparatuur.
  • Basiskennis van programmeertaal (HTML en CSS) en InDesign & Photoshop is een troef.
  • Je communiceert mondeling en schriftelijk vlot en professioneel met interne en externe klanten en lesgevers.
  • Je Nederlands en Engels zijn vlekkeloos.

Wij

In ruil voor jouw talent, passie en expertise kom je terecht in een multicultureel en hoogtechnologisch bedrijf, waar de uitdagingen voor het grijpen liggen. Onze flexibele, vooruitstrevende en informele werkomgeving biedt jou een waaier aan mogelijkheden om initiatieven te nemen en verantwoordelijkheden te tonen. Dit is jouw opportuniteit om bij te dragen aan technologie die de maatschappij van morgen zal bepalen. imec steunt en begeleidt je hierbij; niet alleen met woorden, maar met daden. Via imec.academy, ‘onze corporate university’, investeren wij actief in het verder ontplooien van onze medewerkers en verzekeren wij op die manier jouw technische en persoonlijke groei. Jouw waardevolle bijdrage en die van jouw collega’s maakt van imec een topspeler in zijn domein. Jouw energie en inzet wordt dan ook geapprecieerd in een aantrekkelijk marktconform loon aangevuld met talrijke voordelen, zoals het een wereldspeler betaamt.

Apply for this job

This website uses cookies for analytics purposes only without any commercial intent. Find out more here.

Accept cookies